Despre noi

 

Holsag este o firma comerciala suedeza  cu capital privat cu o activitate de export-import in Romania de peste 40 de ani.

Incepand din 1993 si pana in prezent biroul  din Bucuresti  s-a impus ca unul dintre cei mai importanţi furnizori de piese deschimb si subansamble pentru cuptoare industriale. In toti acesti ani, pe o piata in continua schimbare, prin seriozitate si profesionalism, Holsag a devenit un partener de incredere pentru partenerii romani constructorii de cuptoare si mentenanta industriala.

Holsag srl reprezinta in Romania firme vest-Europene cu traditie in domeniul incalzirii industriale precum SANDVIK-KANTHAL Suedia, SCHUNK Germania, IBS Industrie-Brenner-Systeme Germania, RD TECHNOLOGIES Franta, 2M Italia, TEXCAVI Italia, CALESCO Suedia, GRANLUND MACHINERY Suedia.

Produse ale firmei SANDVIK-KANTHAL Suedia:  Sîrme şi benzi rezistive din aliaje Kanthal,  Nikrothal, Cuprothal, Rezistenţe KS Kanthal-Super pentru cuptoare pana la 1900°C; Rezistenţe din carbură de siliciu (bare de silită); ; Tuburi metalice radiante sau resistive Kanthal APM; Fibrothal – module fibră ceramică vacumata gata echipate cu rezistenţe; solutii pentru orice sisteme functie de aplicatie si temperatura.

Produse ale firmei RD Technologies Franta: Constructii sudate din oteluri refractare pentru cuptoarele de tratamente termice (cosuri, benzi transportoare, mufle, retorte, plase refractare, lanturi, tuburi, suporti, ventilatoare).

Produse ale firmei 2M Italia: Piese turnate din aliaje refractare: cosuri pentru tratamente termice, suporti, muffle, tuburi turnate centrifugal, Role pentru cuptoare.

Produse ale firmei IBS Industrial Burner Systems, Germania:  Arzatoare simple (cu aer rece ), arzatoare recuperative cu sau fara tub radiant, arzatoare regenerative pentru industrie.

De la TEX CAVI,  Italia:  Cabluri de extensie si cabluri de compensatie pentru termocuple, cabluri de semnal etc

Produse ale firmei SCHUNK Ingenieurkeramik GMBH Germania:   Piese ceramice din carbura de siliciu sau ceramica oxidica: Tuburi radiante, Role, Grinzi profilate, Placi, Suporti, Creuzete etc.

De la GRANLUND MACHINERY Suedia: Masini pentru echiparea fabricilor cu productie de rezistente  in tub metallic, rezistente folosite la toate aplicatiile casnice.